| | Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Lthien Elensar Lothlorien Hanımı

Mesaj Sayısı: 2672 Yaş: 24 Nerden: Lothlorien İş/Meslek: Lothlorien Hanımı Lakap: Sabah Yıldızı Kayıt tarihi: 26/12/07
Karakter Kağıdı Irk: Elf Altın: 50.777 Seviye:
   (20/21)
 | Konu: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Ocak 04, 2008 7:41 pm | |
| |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 2672 Yaş: 24 Nerden: Lothlorien İş/Meslek: Lothlorien Hanımı Lakap: Sabah Yıldızı Kayıt tarihi: 26/12/07
   (20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Çarş. Ocak 09, 2008 5:31 pm | |
| Sahneler tüm filmlerin karmasıdır yani karışık. Arada birkaç tane sade ingilizce olabilir. |
|
 | |
Sartor Revanus

Karakter Kağıdı Irk: İnsan Altın: Seviye:
   (1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 6:04 pm | |
| Allah kahretsin bu YouTube'u gene kapattılar. Zaten videoların hepsi oradan izlenmiyor da...  Gerçi izlemiştim daha önceden  Bu arada bazı sahneler kitaplarda olup ta filmden kesilmiş, bazı sahnelerse kitaplarda olmayan ama filmlere konulmak istenmiş ancak konulmamış sahneler... Bildiğim bir Sauron vs. Aragorn kapışması var. (Buradaki sahne değil) Kara Kapı'daki son savaşta Aragorn'un kapıştığı trolün yerine Sauron konmak istenmiş ancak daha sonra bu sahnenin yerine trol konmuş...  Bu resim Sauron için filmde o sahnede kullanılacakmış ancak kullanılmamış... http://lotr.wikia.com/wiki/Sauron adresinde de bu resim mevcut... |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 6:17 pm | |
| ana sauron bumu? lotr ktabı bende var okuyorum şu anda baştan sona hadi bakalım çok farkı yerler var filmle yanlız glorifindeli hiç görmedik aslen ama kitapta mevcut  yakışıklıymış  |
|
 | |
Sartor Revanus

(1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 6:24 pm | |
| |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 6:40 pm | |
| ay bu resim daha yakışıklı yahuuu daha öncede gördüm jude law geliyor aklıma ewan nin en yakın arkadaşı  sauron böyleyse melkor nasıldır  |
|
 | |
Sartor Revanus

(1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 6:48 pm | |
| Melkor da şöyle birşey oluyor...  |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 7:03 pm | |
| ama çizgi bu böyl gerçek karakter şeklinde görmek isterem bunu gördüm önceden ama hepside sivri kulaklu be:D bu melkor az peşimden koşmadı ha  |
|
 | |
Sartor Revanus

(1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 7:17 pm | |
| E canım koca tanrıçasın yap bi tane kendine model...  |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 7:31 pm | |
| hahaha kocam kızar olmaz  |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 8:01 pm | |
| extended editionları tavsiye ederim baylar bayanlar. Nette bile bulunmayan bir çok sahne, konuşma veya görüntü var. divxevi nden indirmiştim bi aralar 21 part rapid di bi film. |
|
 | |

(20/21)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 8:02 pm | |
| yapma ya ya acayip sahne kestikleri kesin tabiki aslında bunları sırf bir dvd yapsalar acayip para vururlar  |
|
 | |
Sartor Revanus

(1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 8:03 pm | |
| Extended Edition olarak çıktı sanıyorum uzatılmış sahnelerle beraber. İnternette de kesilmemiş versiyonu geziyor ama indirene tabii  |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 8:04 pm | |
| yapmışlardır kesin ama rapid prem e bayıldığım paralardan sonra gidip dvd ye para vermem asfdasda (dinç çektim smallville i lan kızma hemen asfasda) |
|
 | |
Sartor Revanus

(1/20)
 | Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) Cuma Mayıs 09, 2008 8:06 pm | |
|  :D Doğru aslında internetten bedava indirmek varken... Bir de tabii zengin değiliz o kadar, 3 dvd 89 lira diye görmüştüm Carrefour'da... |
|
 | |
| | Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler! (TÜRKÇE ALTYAZI) | |
|